De praktijk & het team

De praktijk

Al sinds 1988 is Tandartspraktijk A.J.M. Coene gevestigd aan de Breitnerlaan 122, te Den Haag. De praktijk is gelegen in het hart van de bekende wijk Benoordenhout, op loopafstand van het gezellige Van Hoytemaplein. U vindt ons in één van de ‘hofjes’ van de Breitnerlaan, hier kunt u makkelijk parkeren. Ook per openbaar vervoer is Tandartspraktijk A.J.M. Coene goed te bereiken.

Wij zijn een tandartspraktijk waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat en waar er altijd gezocht wordt naar een deskundige oplossing voor úw situatie. Om dat te bereiken zijn wij open en eerlijk over het behandelplan én de status van uw gebit. Wij sluiten geen contracten met verzekeraars, zo blijft u zélf de regie houden over uw vergoedingen en weet u wat er gedeclareerd wordt.

In de praktijk werken we met moderne apparatuur zoals het 3D CEREC systeem en Leica microscopen bij complexe behandelingen.

U zult altijd door hetzelfde team geholpen worden.

Tandarts Coene is al ruim 30 jaar werkzaam in Den Haag en heeft zich gespecialiseerd in de algemene- en restauratieve tandheelkunde. Zijn assistente Emily is het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en is al 5 jaar verbonden met de praktijk.

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 08.30 – 16.30 uur

Woensdag 08.30 – 16.30 uur

Donderdag 08.30 – 16.30 uur

Tandheelkundig Team

Arthur Coene is sinds 1988 zelfstandig gevestigd als tandarts in Den Haag. Na zijn afstuderen in 1984 is hij als tandarts werkzaam geweest op de polikliniek kaakchirurgie in Leiden en Lausanne, Zwitserland. Ook in Frankrijk heeft hij in verschillende praktijken gewerkt waarna hij zijn eigen praktijk is gestart in Den Haag. Door regelmatig opleidingen te volgen, in binnen- en buitenland, blijft zijn kennis over de tandheelkunde up-to-date. Hij heeft hierbij in het bijzonder aandacht geschonken aan scholing omtrent Implantologie en Restauratieve tandheelkunde.

Emily Heilbron is sinds 2018 werkzaam als stoel- en preventie assistent bij Tandartsenpraktijk A.J.M. Coene. Zij assisteert de tandarts bij behandelingen, geeft preventieve voorlichting, voert preventieve gebitsreinigingen uit, verzorgt uw afspraken en ze kan u vertellen hoeveel uw verzekering vergoedt van een behandeling. Daarnaast staat ze u graag te woord voor antwoorden op uw vragen.

tandarts breitnerlaan, tandarts benoordenhout, dentist benoordenhout, dentist breitnerlaan